Manners-Mayweather-McGregor-970x470

Het is officieel: Mayweather en McGregor nemen het in augustus tegen elkaar op

Mayweather vs. McGregor wordt al maanden gehyped en nu is het officieel bevestigd: Op 26 augustus gaan de beste boxer van de laatste 10 jaar en de meestbesproken MMA-artiest ooit het tegen elkaar opnemen in Las Vegas.

Vandaag heeft de Nevada State Athletic Commission een verzoek goedgekeurd dat door Mayweather Promotions is ingediend om op 26 augustus een boks-evenement in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas te hosten. Volgens ESPN wordt de welterweight fight uitgezonden op Showtime, al jarenlang Mayweather’s broadcast partner. Bob Bennett, uitvoerend directeur van de Athletic Commission van Nevada State, vertelde Dan Rafael van ESPN.

“I got a call [Tuesday] night from Mayweather Promotions that they wanted to be put back on the agenda, so I put them back on the agenda. They pulled the request but then decided to put it back on.”

Ook de officiële kanalen van beide strijders liegen er niet om:

Het hing natuurlijk al een tijdje in de lucht, er is al zoveel over gezegd, gesproken en natuurlijk gefantaseerd. In mei 2016 antwoordde Floyd dat het best wel eens zou kunnen gebeuren:

“It’s possible. It was a name that was shot at me. The rumors that y’all been hearing is the rumors that I started. It may not be a rumor, keep y’all fingers crossed, it may be a boxer versus an MMA fighter.”

Het crossgevecht is sindsdien niet meer uit de hoofden van vechtsportfanaten, journalisten en bookies weg te denken. Dit gevecht moest en zou gebeuren, het geld moet rollen en het internet zal een klapper gaan meemaken die zijn weerga niet kent – wellicht dat dit voor McGregor wel hetzelfde is. Laten we we wel zijn, McGregor is met z’n big mouth van fenomenale klasse en met zijn 28 jaar misschien wel op de top van zijn kunnen, maar Floyd daarentegen ruled al decennia lang de game met een professioneel record van 49-0, undisputed noemen ze dat.

Check hier wat Dana White erover te zeggen heeft:

& check hier de lieve woorden die beide heren voor elkaar hadden:

Een promootje om het af te sluiten dan:

Source: HotNewHipHop