Screen Shot 2018-07-05 at 00.27.12

Het mysterieuze ALLE$ collectief stapt op Woo Hah Festival naar buiten

Anno 2018 om Woo Hah heen kunnen is onmogelijk. De line-up gaat zo kwijt dat we al een maand lang verstoppertje spelen, de announcements blijven maar regenen en de nieuwe locatie belooft de gekste van Nederland te worden. Echter zijn er nog allemaal randprogrammeringen die je misschien over het hoofd hebt gezien. Wist je bijvoorbeeld dat je elke avond tot 3u ‘s nachts door kunt feesten? Op het terrein? Nee? Well, now you do.

Vooral de vrijdagavond is het waard om in de gaten te houden – dan organiseert het ALLE$ collectief namelijk een blockparty bij The Block. Wat is ALLE$ vraag je je af? ALLE$ is het collectief dat o.a. verantwoordelijk is voor het Amsterdamse supertalent RIMON, die recentelijk deze video dropte.

Naast RIMON is ALLE$ ook de drijvende kracht achter (vooralsnog) low-key artiesten als Narco Polo en FNMLAS, die een compleet andere sound laten horen.

ALLE$ bestaat uit creatives; artiesten, producers, designers en videografen. Voor de blockparty hebben zij bekende nationale- en internationale soundsystems uitgenodigd die ervoor gaan zorgen dat Woo Hah op vrijdag al helemaal wakker trilt. Veel meer kunnen en mogen we nog niet verklappen, we kunnen alleen vertellen hoe belangrijk het is dat je hier bij bent.

Tickets voor de zondag van Woo Hah festival zijn nog te koop via deze link. Geen kaartje voor de vrijdag? Verwacht dan meer dan genoeg beeldmateriaal in de opvolgende week om de pijn een beetje te verzachten.