Screen Shot 2017-05-12 at 12.48.30

Het mysterieuze FNMLAS brengt visuals uit voor ‘Dreams’

Over het afgelopen jaar werden we her en der geprikkeld door FNMLAS. De zangers/rappers/producers doken her en der op; zij het voor zichzelf of als producenten voor o.a. Yung Nnelg en Dusty. Vandaag brengt het collectief hun nieuwe single uit, ‘Dreams’ met Narco Polo.

Toen vorig jaar ‘Designer‘ uitkwam, waarop FNMLAS werd bijgestaan door Narco Polo, zagen we de mannen voor het eerst. Enigszins. We wisten nog steeds niet wie precies wie was, waar ze vandaan kwamen en waar ze voor staan. Het enige wat we hebben is de muziek en de video’s, die allemaal in-house gemaakt worden door ALLE$ – het collectief waar FNMLAS (Fuck Niet Met Lame Ass Shit) deel van uitmaakt.

Alles is zelfgemaakt. De beats, de teksten, de clips – FNMLAS probeert duidelijk een nieuwe wind door Nederland te laten waaien; dit werd bevestigd met de release van ‘Leeghoofd‘, de clip/track die vorige maand online verscheen.

Nu is FNMLAS terug voor ‘Dreams’, waarop ze weer samenwerken met Narco Polo. We horen de kenmerkende producties van FNMLAS op ‘Dreams’ die, net als op de voorgaande tracks, moeilijk te plaatsen zijn. Één ding is duidelijk – FNMLAS is here to stay.