HB_Day2 Rotterdam_1338

Het tofste nieuwe warenhuis van Nederland zoekt naar de tofste mensen van Nederland

De waarhuizencultuur die zo groot is in Noord-Amerika begint ook in Nederland steeds meer voet aan de grond te krijgen. Uiteraard kent Nederland al z’n fare share aan warenhuizen, maar nu wagen ook nieuwere concepten zich in Nederland. Zo ook Hudson’s Bay.

Hudson’s Bay is zo’n plek waar je heen gaat voor één dingetje, maar uiteindelijk met een paar volle tassen vandaan gaat. Het is dan ook niet gek dat het warenhuis ambitieus is: binnen twee jaar willen ze maar liefst 20 (!) vestigingen in Nederland gaan openen.

Hudson's Bay_Day3_3066

De eerste locaties zijn al bekend: Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Breda, Maastricht, Den Haag, Almere, Zwolle, Leiden en Den Bosch. Best wel logisch dus, dat Hudson’s Bay maar liefst 1800 (!) medewerkers zoekt. Veel banen voor échte Heartbeats – mensen die de game snappen en verregaande interesse hebben in deze grote retail start-up. Als één van de eerste medewerkers krijg je niet alleen een baan, maar ook de kans om mee te denken en bouwen aan het warenhuis van de toekomst. Mensen die niet alleen een plek zoeken om te werken, maar ook om memorabele momenten te creëren.

De eerste medewerkers worden allemaal opgeleid in de Hudson’s Bay Academy. Je rolt dus direct van de opleiding je baan in én krijg je de mogelijkheid om die te shapen naar hoe jij denkt dat het het beste moet.

Aanmelden? Dat kan via de site van Hudson’s Bay.