chickenwaffles

Hier eet je de lekkerste Chicken & Waffles in Rotterdam

Het is weer weekend en dat moeten we vieren, want ook het weer lijkt ons een beetje van the good life te gunnen. En wat is een heerlijke manier om je weekend te vieren? Right, Chicken & Waffles! Naast al deze dope releases, natuurlijk. Voor sommige mensen is het nog een combi waar ze aan moeten wennen, maar eigenlijk moet je het gewoon proberen, 100% dat je daarna hooked bent. Ben je down voor dit? Check dan een paar van onze favo spots in Rotterdam:

Altijd in de Buurt
altijdindebuurt
Ongetwijfeld één van de beste. Killer vibes, een suikerspinroze vloer, een freaking schommel, goede service en het belangrijkste: goddelijk genieten van hun Chicken & Waffles. Het beslag is van topkwaliteit en dat proef je. De chicken is crunchy en sappig, precies zoals ie zijn moet. Daarnaast biedt Altijd in de Buurt ook héle lekkere andere gerechten. Buikje vol.

Freddy’s Comfort Food
freddys
Ook zeker één die absoluut niet mag ontbreken op deze lijst. Comfort food op z’n finest gewoon. Bij Freddy gaan de meeste mensen ook voor de waffle fries, dus be sure dat je deze ook uitprobeert! De Chicken & Waffles zijn een smaakje uit heaven, dus gun jezelf en ga lekker los bij Freddy. Ook als je geen comfort nodig hebt.

Gracy’s American Diner
gracys
En deze topper is hoort ook thuis in het rijtje ‘genadeloos genieten van Chicken & Waffles’. Bij Gracy’s kom je in Amerikaanse sferen en dat betekent dat je niet maar één soort Chicken & Waffles-gerecht kunt kiezen, maar meerdere. Hier hoort natuurlijk een creamy milkshake bij en die hebben ze bij Gracy’s voor je. Enjoy!