uitgaan in Amsterdam

Hier eet je de lekkerste chaps na uitgaan in Amsterdam

Ondanks dat je misschien helemaal peter panja bent na het uitgaan in Amsterdam, heb je behoefte aan écht lekkere chaps en niet zomaar een kapsalon van een vage salmonella tent of een zompig patatje waarvan je het de volgende dag aan je nieren gaat voelen. Daarom hebben wij voor jou op een rijtje gezet waar je de lekkerste chaps kan halen na het uitgaan in Amsterdam:

Ma Baker
Op de Marnixstraat zit ‘Ma Baker’; een snackbar waar je op vrijdag en zaterdag nog tot 6 uur s’ ochtends terecht kan voor alle snacks die je maar kunt bedenken.

Burgerhouse
Een burgerbar die 24 uur per dag geopend is, perfect voor je dronken honger. Ook heb je hier wraps en andere snacks. Je vind Burgerhouse op de Rozengracht en de Martelaarsgracht.


Dit bericht bekijken op Instagram

Da’s wel heel lekker gespeeld. #FEBO

Een bericht gedeeld door FEBO (@febo.nl) op

FEBO
Een vette hap van de FEBO is altijd een goed idee, maar helaas zijn niet alle vestigingen tot laat open. Dit zijn de vestigingen die wel tot laat open zijn: Leidsestraat, Nieuwendijk Oudezijds en de Voorburgwal.

Cafetaria De Prins
Deze snackbar heeft lekkere hamburgers en zelfs vegetarische kroketten. Hij bevindt zich op het Kleine-Gartmanplantsoen, vlakbij het Leidseplein. Op donderdag en vrijdag is deze geopend tot 04:00 uur.

Mocht je nou echt een burgerliefhebber zijn, kan je overdag natuurlijk ook terecht bij de lekkerste burgertentjes van Amsterdam.


Dit bericht bekijken op Instagram

Enjoying the goodlife with this burger baby! 🍔 #burger #pancakes #fruit #socheesy #toastit #toastitamsterdam

Een bericht gedeeld door Toast it (@toastitamsterdam) op

Toast-it
Geen zin in friet en burgers? Toast-it is in het weekend geopend tot 04:00 uur. Ze hebben er niet alleen tosti’s, maar ook milkshakes en pannenkoeken. De tostibar zit op de Leidsekruisstraat, ook weer vlakbij het Leidseplein.

Chicken Palace
Meer zin in kip? Chicken Palace heeft de lekkerste kippenpootjes die ze dagelijks serveren tot 05:00 uur s’ ochtends. Je vind deze in Amsterdam-West op de Schakelstraat.

Any Time Pizza 24/7
Als je in Noord woont en zin hebt in een late night pizza, kan je bij Any Time Pizza altijd terecht voor een lekkere Italiaanse pizza.