sneakers utrecht

Hier haal je de tofste sneakers in Utrecht

We schreven eerder al over leuke, exclusieve sneaker stores in Amsterdam en vandaag nemen we Utrecht onder de loep. De stad kent genoeg plekken waar je toffe sneakers koopt, van vintage tot exclusieve Jordans – je hebt het er allemaal. Check hieronder een aantal dope sneaker winkels in Utrecht.

Prime Sneakers


Dit bericht bekijken op Instagram

Airmax 1 – Prints – flowers For used and vintage @prime030deals for new stuff website (link in bio)

Een bericht gedeeld door PRIME sneakers&consignment (@prime030) op


Dit is een must go voor de Utrechtste sneakerheads – de winkel was vroeger een drogist en dat is nog te zien aan het interieur. Je koopt hier nieuwe en vintage exemplaren in alle soorten en maten. Wat deze winkel ook bijzonder maakt, is dat je ook je eigen oude sneakers kan inleveren, die je dan samen met hen verkoopt.

Sneakerbaas


Ook dit is een fijne zaak als je op zoek bent naar een nieuw paar sneakers – de mensen zijn vriendelijk, de winkel is lekker ruim en ze hebben een groot assortiment. Ze zijn altijd op de hoogte van de nieuwste releases, dus ze hebben vast wat je zoekt.

ASPACT Utrecht


Zoek je Filling Pieces, ETQ of Mason Garmentents? dan moet je hierheen. Ze verkopen ook hun eigen schoenen en kleding, die ze zelf een mix tussen streetwear en high end noemen; zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

SNIPES


SNIPES heb je in meerdere steden zitten en is ook niet te missen als sneakerfan. De winkel in Utrecht is lekker groot en je hebt genoeg keus voor zowel vrouwen als mannen sneakers en daarom slaag je hier bijna altijd wel.