horrorfilms

Met deze horror films maak je je halloween helemaal compleet

Het eerste waar je aan denkt bij halloween is natuurlijk horror films! Met je vrienden elkaar de stuipen op het lijf jagen onder het genot van slechte magnetron popcorn. Klinkt dat al als een motion? Dan moet je hieronder de griezeligste Netflix horror films checken.

Eli

Als laatste redmiddel om de auto-immuunziekte van hun zoon te genezen, verhuizen de Millers naar een steriel landhuis tijdens zijn behandelingen. Eli heeft last van angstaanjagende visioenen en hallucinaties.

Wounds

Wanneer barman Will een mobiele telefoon ontdekt na een gewelddadige vechtpartij, begint hij creepy berichten te ontvangen en daalt zijn leven snel in een nachtmerrie.

It

Wanneer kinderen beginnen te verdwijnen in de stad Derry- Maine, wordt een groep jonge kinderen geconfronteerd met hun grootste angsten wanneer ze het opnemen tegen een kwaadaardige clown genaamd Pennywise. De clown heeft een geschiedenis van moord en geweld die eeuwen teruggaat.

In Tall Grass

Wanneer broers en zussen Becky en Cal de geschreeuw horen van een jongen, verloren in een veld van hoog gras, wagen ze zich in om hem te redden. Maar raken zelf verstrikt door een duivelse kracht die snel desoriënteert en scheidt. Niet in staat om te ontsnappen aan ‘het veld’, ontdekken ze al snel dat het enige dat erger is dan verdwalen, gevonden worden is. Meer info vind je hier.

The Babysitter

Cole heeft een crush op zijn babysitter Bee. Op een nacht, wanneer Cole uit bed stapt, blijft hij stiekem op om te ontdekken dat ze eigenlijk een koelbloedige moordenaar is die in competitie is met de Duivel. Hij moet nu zijn nacht doorbrengen met het ontwijken van Bee’s bende moordenaars die bij niets stoppen om te voorkomen dat Cole hun duistere geheim doorverteld.

Satanic

Vier vrienden op weg naar Coachella stoppen in Los Angeles om een kijkje te nemen bij een plaats delict de en ontmoeten een mysterieuze wegloper die hen op een angstaanjagende weg naar ultieme horror zet.