chrissy

Deze inspiratietips zijn perfect voor je slaapkamer make-over

Als je wat extra extra tijd hebt, of gewoon zin hebt om je slaapkamer een make-over te geven, blijf dan vooral doorlezen! Er zijn genoeg dingen te doen die we kunnen bedenken waar we vóór de corona crisis gewoon geen tijd voor hadden. Nu hebben we af en toe juist iets teveel tijd om na te denken. Als je dus meer solo-activiteiten wilt toevoegen aan je to do-list, we got you.

We hebben allemaal onze momenten waarin we zero inspiratie hebben, maar toch in de mood zijn voor verandering, dus hoe beginnen we? Pinterest is een bron van inspiratie, maar we kunnen ook gewoon checken wat de laatste trends zijn door te gluren bij celebs. Check waar Jennifer Aniston, Kim Kardashian-West en Chrissy Teigen hun pillowtalk houden:

Jennifer Aniston
jennifer
Onze favo ‘friend’ heeft veel natuurlijke kleuren in haar slaapkamer, een beetje art hier en daar en een chille bontjes als sierkussens. Classy & clean!

Kim Kardashian-West
kim
Over clean gesproken! In KimYe’s slaapkamer krijgen we strakke vibes met pasteltinten en niet teveel drukte (met uitzondering van de vier engeltjes).

Chrissy Teigen
chrissy
Bij Chrissy en John zien we veel sexy donkere tinten, met paars/groene accenten en een siervol headboard. Nog steeds super clean en tóch heel cosy.
Hopelijk heb je nu een startpunt om jouw slaapkamer een frisse make-over te geven, ready voor het post-quarantaine leven!