Bilal

Inspirerende alleskunner Bilal geeft zijn tips mee in harde PUMA RS-X Puzzle

Het is vandaag tijd voor de laatste PUMA keys video! Dit keer van de jonge, getalenteerde alleskunner Bilal. Waar voorheen Défano, Nesim en Sarita Lorena hun keys to succes gaven, zorgt Bilal er dit keer voor dat je weer vol goede moed, motivatie en inspiratie je school of werkweek start.

Processed with VSCO with av4 preset

De 20-jarige ster ken je van de populaire serie Mocro Maffia als Moshin Kaddouri en van de film De Libi, waar hij Bilal speeltMaar Bilal is niet alleen acteur; hij rapt ook. Afgelopen zomer bracht hij nog het nummer ‘Vliegen’ uit. Vliegen doet Bilal zelf ook, hij is in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste acteertalenten van Nederland.

Terecht dat hij dit keer zijn keys doorgeeft dus; bij Bilal is ook niet alles van zelf gegaan, hij zegt dan ook dat je gewoon moet durven te falen. Durf risico’s te nemen en zorg ervoor dat je een paar voorbeelden hebt van mensen die jou kunnen helpen en die door hetzelfde heen zijn gegaan. Die kunnen je altijd supporten  en stimuleren het uiterste uit jezelf te halen.

Bilal heeft een dope zwart-wit marble outfit aan, die perfect matcht met de nieuwe PUMA RS-X Puzzle. Het wolkige van de marble print komt terug in de sneakers; de heerlijk lopende en luchtige zool zorgt er voor dat je op wolkjes loopt en de grijstinten zorgen voor een strakke look die bij veel outfits hard zullen staan. De nieuwste PUMA RS-X Puzzle is momenteel te koop bij Sneaker District, The Athlete’s Foot, Take – off en Sneakers.


Dit bericht bekijken op Instagram

Voor de release van het PUMA RS-X³ Puzzle Pack deelt Bilal nu zijn keys – LINK IN BIO 🔑🔑🔑. #PUMA #RSX3 #PUZZLE

Een bericht gedeeld door BALLINNN’ (@ballinnnmag) op

Processed with VSCO with av4 preset

Processed with VSCO with av4 preset