Schermafbeelding 2020-09-10 om 15.48.05

Dit moet je weten over de iPhone 12 Mini

Apple komt binnenkort met de nieuwe iPhone:  de iPhone 12. Er gingen geruchten dat de telefoon volgende week tijdens het digitale Apple event zal worden gepresenteerd, maar dat is nog niet zo. Daar gaan ze de iPad en Apple Watch tonen. Maar na die tijd zal de iPhone 12 uitkomen, die in verschillende maten komt. Dit keer komt er ook een Mini versie uit – weer eens wat anders dan al die grote schermen.

De iPhone 12 mini zit qua maat tussen de iPhone SE uit 2020 en de iPhone 12 in. Heel klein is ‘ie dus niet, maar wel lekker compact voor in je broek of jas-zak. Verder heeft de telefoon dezelfde kenmerken als de iPhone 12, alleen heeft deze een 5,4 inch scherm van oled. Ook heeft het kleine apparaatje een dubbele camera op de telefoon zitten. De iPhone komt precies tegelijk uit met 5G, dus ook dit zal werken met de nieuwe iPhone.

De telefoon heeft een beetje de look van een van de eerste iPhone’s, zeker met deze maat en vorm. De iPhone 12 Mini komt in verschillende kleuren: wit, zwart, blauw, rood, oranje en mint. Er zou ook een gerucht gaan dat de iPhone 12 zonder oplader en oortjes zou komen, of dit echt zo is moet nog blijken. Meer over de iPhone 12 mini check je hieronder in de video.