J Cole

J. Cole’s langverwachte album ‘The Fall Off’ dropt in 2020

Afgelopen weekend vond het festival ‘Day N Vegas’ in Amerika plaats, waar J. Cole een grote onthulling deed: zijn zesde studioalbum ‘The Fall Off’ komt uit in 2020. Dit kondigde hij op een hele speciale manier aan, namelijk door middel van een satirische campagne video.

In de video presenteert J. Cole zichzelf als presidentskandidaat: “Nowadays, it seems like shit is all fucked up. The country needs a hero to turn to in these turbulent times. Jermaine Cole is that one.” Hij riep op om op hem te stemmen, met de afschaffing van belasting als focus: “Fuck them taxes. Make your voice heard. Vote for The Fall Off 2020.”

Dit gaat dus allemaal om zijn nieuwe album, waar fans al lang op wachten. Het laatste studio album van J. Cole is KOD, die vorig jaar uitkam. Hierop stonden alleen twee samenwerkingen met kILL edward. De laatste tijd teasde de rapper het verwachte project steeds vaker, maar bracht ondertussen wel nog een compilatiealbum uit: ‘Revenge of the Dreamers III’. Nu is hij klaar voor een gloednieuw album, waar nu waarschijnlijk alleen J. Cole zelf op te horen is. Onlangs kondigde hij namelijk aan geen verses meer te doen voor andere artiesten. Wij zijn benieuwd naar wat J.Cole voor ons in petto heeft!


Dit bericht bekijken op Instagram

Day N Vegas 2019 @realcoleworld #DayNVegas2019 #Dreamville #ColeWorld . . . 📷 @joshygonz

Een bericht gedeeld door Dreamville (@dreamville) op


Dit bericht bekijken op Instagram

Campaigning @djnitrane #DayNVegas2019 #Dreamville . . . 📷 @joshygonz

Een bericht gedeeld door Dreamville (@dreamville) op