Elln j lo

J.Lo heeft zich eindelijk uitgesproken over haar relatie met Drake

Laten we er niet omheen draaien; iedereen was in extase of deprimerend jaloers toen J.Lo en Drake in december een koppeltje leken te zijn. Geen van de twee heeft dit ooit bevestigd – al plaatsten ze wel ‘suggererende’ foto’s online – maar toch hield het de wereld in zijn greep.

Om een eind aan de geruchten te maken en de wereld weer door te laten draaien vond Ellen het maar eens tijd om J.Lo te confronteren met deze (schijn)romance.


Wijzend naar een foto waar de twee innig aan het knuffelen luidde Ellen het verhoor rustig in: “Bracht jij je Valentijnsnacht met deze man door?”. Een vraag waar Jennifer met haar antwoord als een true lady charismatisch omheen manoeuvreerde. Omdat de presentatrice echt op een missie is vraagt ze het nog een keer op sarcastische wijze: “Zijn jullie hier aan het werken aan nieuwe muziek?”. “Nee, hier zijn we niet aan het schrijven. We waren gewoon aan het chillen”, antwoordt J.Lo. Waarop Ellen reageert: “Ik chill met veel vrienden, maar we chillen nooit op die manier”.

Eigenlijk blijft het dus nog steeds een mysterie wat er nou gebeurd of gaande is tussen de twee. In ieder geval is wel duidelijk dat er aan een nummer is gewerkt, al weet J.Lo niet wat Drake er mee gaat doen.

Vanaf minuut 3:20 kun je zelf de journalistieke skills van Ellen de Generous + de mooie benen van J.Lo waarnemen:

10 dagen geleden sprak J.Lo al over een veredelde Friendzone: