Screen Shot 2017-12-13 at 14.22.31

Jägermeister laat je dromen werkelijkheid worden en dit is het bewijs

Jägermeister presenteerde afgelopen zomer in samenwerking met YoungCapital de ‘Summer jobs’. Je kon je aanmelden voor banen als Tattoo Assistant van Morrison Schiffmacher, Lifestyle Photographer voor FHM en veel meer. Eén van de mogelijke Summer Jobs was een videoclip schieten voor niemand minder dan Bokoesam. Uiteindelijk was de eer aan Rowan om een clip te schieten voor de Amsterdamse superster.

Sam bracht afgelopen zomer zijn laatste album genaamd ‘Solo’ uit en de track ‘Opstaan’ stond centraal voor deze video. “Solo was wel echt een album voor mijn fans en ik dacht dat het misschien wel tof was om een fan deze track te laten schieten. Uiteindelijk kreeg ik via Jägermeister en YoungCapital dé kans om dit te realiseren” aldus Bokoesam.

Videomaker Rowan Sonneville werd op de hoogte gesteld via een vriend en besloot zonder echte verwachtingen zich gewoon aan te melden. Tot zijn verbazing werd zijn inzending uitgekozen en kon hij aan de slag voor Bokoesam. “Normaal gesproken schiet ik wel eens video’s voor lokale rappers, maar dit is wel echt mijn eerste echt grote klus”

Het idee van Rowan was om een trippy clip te maken wat precies in het straatje van Bokoesam zou passen. “De samenwerking was heel goed. Ik heb super veel geleerd van deze ervaring en ik denk dat het resultaat in samenwerking met Sam en iedereen eromheen echt heel nice is geworden. Sam wou graag een hele drukke clip met veel trippy effecten en ik denk dat ik dat wel goed heb kunnen vertalen”, aldus Rowan.

Dan rest natuurlijk nog de vraag wat Bokoesam zelf van de clip vond. “Ik vind het resultaat echt super tof geworden. Het was voornamelijk heel tof omdat ik het gevoel kreeg dat Rowan echt waardering had voor mijn muziek en dat is uiteindelijk ook wel te zien aan het resultaat. Het is daarnaast ook altijd mooi als je iemand die nog niet echt bekend is, gewoon deze kans kan geven.”