Schermafbeelding 2020-05-20 om 09.01.32

Jay-Z deelt playlist met zijn favoriete nummers van 2020

Jay-Z deelt wel vaker zijn favoriete muziek, vorig jaar deelde hij de naar zijn mening hardste tracks van 2019. En nu dus weer: op de streamingsdienst Tidal van de rapper zelf, heeft Jay-Z een playlist gedeeld met daarop zijn favoriete nummer van het afgelopen jaar. Niet dat 2020 al bijna voorbij is, maar dit zijn volgens hem de hardste tunes tot nu toe. In de lijst staan namen als NBA YoungBoy, Lil Uzi Vert, Megan Thee Stallion, Drake en meer.

Vorige week deelde Drake nog zijn top vijf beste rappers, waar Jay-Z er eentje van was. Nu noemt Hov hem ook in zijn lijst. Namen die meerdere keren in Jay-Z favorieten voorbijkomen zijn verder
Lil Baby, Future, Drake, The Dream en… hemzelf.

De lijst heet ‘Couple Songs From 2020’ en is te luisteren als Tidal-gebruiker en omdat er nu een actie is van T-mobile dat je drie maanden gratis lid kan worden van de dienst, heeft Jay-Z samen met andere artiesten afspeellijsten toegevoegd. Maar ook als je geen gebruiker bent kan je de lijst checken, zie hieronder in de carrousel post alle 20 tracks. Wie mist er nog?