Fete Brut 02032018-84

Je beste vrijdagavond ooit beleef je bij Cannibale Royale

Als je denkt aan overheerlijke spareribs, malse steaks, hamburgers en Hip-Hop, dan denk je natuurlijk aan Cannibale Royale. Tot laat in de nacht kan je hier terecht voor je al je carnivorische behoefte. Maar vooral het Hip-Hop gedeelte is wat Cannibale Royale zo speciaal maakt.

Fete Brut 02032018-54

Afgelopen jaar introduceerde het restaurant namelijk het concept ‘Fête Brut’. Elke eerste vrijdag van de maand geeft Cannibale du Nord (de prachtige nieuwe Cannibale in Noord) een hiphopfestijn waar burgers en hiphop dichterbij elkaar komen. Keiharde DJ’s én elke editie een special guest uit de Nederlandse rapscene. De vorige edities van ‘Fête Brut’ waren een groot succes maar Cannibale Royale doet er de komende editie nog een stapje bovenop.

Fete Brut 02032018-66

Ze organiseren deze vrijdagavond, op 1 juni, namelijk een hip hop bingo. Hierbij krijgen alle deelnemers een bingokaart met artiesten erop en zodra ze een plaat van deze artiest horen mogen ze deze afstrepen. De deelnemers zullen strijden voor een nader te noemen prijs.

Wil je meedoen met de bingo dan kun je een mailtje sturen naar FeteBrut@cannibaleroyale.nl om een tafel te boeken. De bingo is van 21:00 tot 23:00 en na afloop kan je door feesten tot in de nacht bij ‘Fête Brut’. Meer heb je niet nodig voor een geslaagde vrijdagavond.