Schermafbeelding 2017-11-20 om 16.15.07

Je droombaan vinden is nu nog makkelijker dankzij het vernieuwde Vacature Via Ginny

Een baan vinden is niet altijd even makkelijk, zeker niet in de creatieve sector waarin veel freelancers werken. Gelukkig is hiervoor een oplossing. Vacature via Ginny probeert werkgevers en werkzoekenden in deze wereld te verbinden. Wat ooit begon als Facebook-pagina, is nu een carrièreplatform in een compleet nieuwe versie. Je kon altijd al je vacatures plaatsen, maar nu zijn er twee fijne tools bijgekomen.

Ten eerste is er nu een freelance prikbord waarop werkgevers een oproep kunnen plaatsen. Werkzoekenden en freelancers kunnen hierop hun profiel plaatsen. Je maakt een profiel aan, upload je CV, en hierop kunnen werkgevers dan reageren. Zo krijg je als werkgever klussen geklaard, en als freelancer goeie klussen.

De tweede nieuwe tool is een service waarin je als werkgever bericht krijgt als een door jou geplaatste vacature bijna afloopt. In dit bericht staat de titel van de oproep, de bijbehorende URL en het aantal keer dat de oproep is weergegeven op de website. Je ziet dan of de vacature al heeft gewerkt, en kan deze dan zo nodig verlengen.

Naast deze handige tools heeft Vacature via Ginny sinds kort ook een YouTube-kanaal: VVG TV. Hierop staan uitgebreide interviews met mensen die een toffe baan hebben in de creatieve industrie. Zo krijg jij wat inspiratie.

Dus, zoek je nog werk in de creatieve wereld maar heb je geen zin in al die stoffige vacature sites? Dan is Vacature via Ginny misschien wat voor je. Nu nog shinier dan voorheen.