nose-2790325_960_720

Je kan tegenwoordig dus ook wiet snuiven

Je kent die ene grap wel, ‘snorting the marijuanas’. Meestal wordt het bedoeld alsof het uit de mond komt van een niets wetende wiet-hater. Blijkbaar is ‘marijuanas snorten’ nog niet zo gek.

Verra Wellness is het bedrijf dat dit wondermiddel de wereld in heeft gebracht. Het is de eerste vorm van commerciële wietsprays, die beschikbaar zijn voor iedereen. Het werkt precies hetzelfde als een neusspray tegen verkoudheid, dus waarschijnlijk is het ook even verslavend. Je hebt 3 sterktes, dus er is aanbod voor de meest ervaren stoner en ook voor de beginnende.

1512586399192-nasal-spray-no-stroke2x-1

Wat er wel bij wordt vermeld is dat er bepaalde enzymen zitten in je neus, die een bepaalde reactie hebben op CBD (een werkende stof in wiet) waardoor de reactie op andere stoffen, als THC, onbekend is. Het kan dus zomaar zijn dat je van een klein snuifje zo stoned word dat je ‘lenzensmoes’ niet meer gaat werken bij je ouders. Gelukkig ruik je het veel minder dan een normale joint en is het wat lowkey-er dan een dikke joint opsteken in het openbaar. Je kan dus voortaan wel gewoon lekker stoned in de trein zitten.

Hier kan je het product kopen.