McDonalds

Je kunt morgen McDonalds’ sneakers winnen met adventskalender

We schreven eerder al over de beroemde adventskalender van de Mc Donald’s die vanaf vandaag in gaat. Elke dag krijg je dikke korting op Big Macs, kroketten, kipnuggets en meer. Maar nu hebben ze wel een hele speciale actie met de adventskalender: je kunt morgen zeldzame Mc Donalds’ x Nike Air Max 1 sneakers winnen.

De sneakers – waarvan er maar één paar gemaakt is – zijn samenwerking met VIJZ Bespokes gemaakt. Hij maakt altijd speciale creaties van bestaande sneakers, om ze weer tot leven te brengen. De colorway is helemaal in Maccie stijl. De sneakers zijn niet alleen grappig door de Mac details, de schoen zelf is ook aesthetically pleasing met de witte midsole en de mooie suede lagen en kleuren als donkergroen. Natuurlijk is de naam, het logo en het iconische frietzakje met tong ook te vinden op de sneaker.

Het is de sneaker maker dus aardig gelukt om een mooie McDonalds sneaker te maken, het kan dus toch. Vanaf morgen kun je ‘m winnen: download de app van de McDonalds adventskalender en dan zie je morgen hoe je deze wint! Op Sneakerness werd de schoen al even geshowt en van meningen voorzien: