Images AMS2-0368

Je was nog nooit zo ready voor de straat als met de nieuwe Nike Magista X’s

Waar kijken de meeste mensen voetbal? Voor de TV, uiteraard. Miljoenen volgen wekelijks het spektakel op de velden – maar waar begon het voetbal? Op de straat.

De straat is waar de grootste talenten vandaan komen, waar legendes worden geboren en rauwe diamanten zichzelf scherpen. Dat beseft ook Nike, die sinds dit jaar naast de grootste supplier van veldvoetbalschoenen ook de straat wil gaan domineren – en dat doen zij met de NikeFootballX.

Wij hebben de pattas overigens al uitgeprobeerd in Berlijn – maar sindsdien hebben de verschillende NikeFootballX modellen een overhaul gekregen, zijn er nieuwe colorways aan toegevoegd. Hieronder de MagistaX, het pareltje gemaakt voor de onstuitbare spelmakers van de straat.

Nike-Football-Soccer_NFX_STREET_MAGISTAX_PROXIMO_IC_E_PREM_rectangle_1600Nike-Football-Soccer_NFX_STREET_MAGISTAX_PROXIMO_IC_D_PREM_rectangle_1600Nike-Football-Soccer_NFX_STREET_MAGISTAX_PROXIMO_IC_F_PREM_rectangle_1600

Mocht jij toevallig een van die spelmakers van de straat zijn en heb je een team waarmee jij de straat domineert? Stop dan met lezen en begin te bewijzen tijdens het Winner Stays Tournament op 14 & 15 november in Amsterdam. Aanmelden doe je via de Nike Football app. Game on.