LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 26: Lil Nas X attends the 62nd Annual GRAMMY Awards at STAPLES Center on January 26, 2020 in Los Angeles, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images for The Recording Academy)

Jij kunt de naam van het nieuwe album van Lil Nas X bedenken

Na de monsterhit ‘Old Town Road’ van zijn eerste EP ‘7’ is Lil Nas X op dit moment keihard aan de bak om z’n tweede album ready te krijgen. Je kunt je zo voorstellen dat de druk om te presteren erg hoog ligt bij hem. Via Twitter en Insta houdt hij z’n fans netjes op de hoogte van alle vooruitgang en op dit moment is de status ‘82% done’. Maar that’s not all: hij roept fans via Twitter op om ideetjes te bedenken voor de naam van het nieuwe album. Hoe dope als jouw idee wordt uitgekozen?

Lil Nas X won in januari maar liefst twee Grammy’s, dus we zijn benieuwd wat voor vibes hij met dit nieuwe album gaat brengen. Wel gaf hij zelf aan dat het een persoonlijkere twist heeft dan zijn vorige tracks. Het is nog niet duidelijk wanneer de release zal zijn, maar met z’n laatste tune ‘Rodeo (Remix)’ blijf je nog wel even zoet. Check de futuristische videoclip hier: