joint draaien

Wij laten je zien hoe je een jonko kan draaien

Het taboe rondom blowen wordt de laatste jaren steeds meer doorbroken. Hoogstwaarschijnlijk ben jij zelf ook een ‘smoker’, maar kan je zelf nog geen joint draaien. En dat is helemaal niet erg, want wij gaan je een handje op weg helpen. Dus ga er goed voor zitten, hier volgt de cursus joint draaien:

Laten we starten met de benodigdheden, om je jonko te draaien heb je in ieder geval; filtertipjes,  lange vloeitjes, wiet of hasj, eventueel tabak en een grinder nodig.

joint draaien2

Ben je op zoek naar een coffeeshop in de buurt? Lees dan hier alles over de Greenmeister app, die je precies vertelt waar de shops in jouw omgeving zijn, wat de openingstijden zijn, wat de prijzen zijn en zelfs recensies kan lezen.

De filtertip
Net als een joint draaien, zijn er een paar trucjes om je filter tip te draaien. Voordat je begint met het kruimelen van je assie of grinden van je wiet zorg je ervoor dat je vloeitje klaarligt en je tip gerold is. Check hier simpele manieren om je tip te rollen.

Nu komt het echte werk, je hebt je hasj in kleine stukjes verkruimelt of je wiet gegrind in een grinder, en dan moet je nu nog je joint draaien. Dat kan in ieder geval op drie manieren:

Met het hele vloeitje
Deze manier van joint draaien is voor de beginners, en over het algemeen het snelst.

Inside Out
Een goeie joint draaien hoeft vaak niet met het hele vloeipapiertje, door je vloei ‘ondersteboven’ te houden en ‘inside out’ te draaien kan je een heel stuk van je vloeitje afscheuren.

Met de Futurola joint roller
Kom je nog niet uit de vingers? (see what i did there). Dan is dit apparaat ideaal. Met de Futurola joint roller heb je in een handomdraai een jonko gedraaid. See for yourself.

Meer weten over jonko draaien? Lees dan hier over Snoop Dogg’s persoonlijke jonko-draai-assistent die 24/7 paraat staat.