sperma

Kamermeisje steelt sperma uit condoom van een miljonair, krijgt een kind, en sleept hem voor de rechter?

 

Okay, zorg ervoor dat je goed zit, want deze torie… De 40 jarige Jane werkte als kamermeisje in een 5-sterren hotel, waar, je raad het al, rijke gasten logeren. Zo ook de toen, 24-jarige miljonair die na een wilde ochtend een cadeautje achterliet voor de schoonmakers.

Jane vond 5 jaar geleden een gebruikte condoom van de miljonair in zijn hotelkamer en sis was really securing the bag. Want wat ze daarna deed; ze bracht het sperma in haar eigen vagina? en heeft daarmee haar kleuter zoontje, van nu 4 jaar oud verwekt.“He left his bank statement on the nightstand in his hotel room and I saw it when I was cleaning, at the time I wanted a baby so bad and I thought it would be better if I had a baby with a rich man”

Uit DNA testen is inderdaad gebleken dat Jane en de nu 28-jarige miljonair een zoon samen hebben, waardoor hij Jane nu TWEEMILJOEN DOLLAR verschuldigd is voor het drie jaar gemis in het leven van de kleuter.

Zijn advocaten zeiden dat hun cliënt van plan is andere juridische stappen tegen de moeder te ondernemen wegens het stelen van zijn lichaamsvloeistoffen en het schenden van zijn privacy.

Ondertussen was Jane gestopt met het schoonmaken van het hotel en begon ze een paar bedrijven met haar nieuwe fortuin. Ze heeft nog steeds de volledige voogdij over haar kind dat ze naar zijn vader heeft genoemd.

Bron: Devdiscourse