drake-pink

Kanye West gaf Pusha-T alle informatie voor zijn Drake diss track

De beef is inmiddels dood gebloed, maar toch blijft het de gemoederen bezighouden. Er is namelijk bekend geworden wie alle dirt over Drake aan Pusha-T heeft voorgeschoteld.

Het begon allemaal toen Drake werd uitgenodigd in Wyoming om mee te werken aan Kanye zijn nieuwe album. Tussen alle gezelligheid door liet Drake in vertrouwen een track van zijn album aan Ye’ horen. Op deze track vertelde Drake over zijn zoon en alles wat inmiddels bekend is.

Toen Drake eenmaal onderweg terug naar Toronto ging, hoorde hij de eerste disstrack van Pusha-T. Vervolgens weten we allemaal hoe het is gelopen. Drake disste terug met ‘Duppy Freestyle’ en daarna ging Pusha voor Drake zijn nek met ‘Story of Adidon’.

Uiteindelijk is Pusha uitgeroepen als morele winnaar, maar hij kreeg dus ook hulp. Kanye vertelde hem namelijk de sappige details over Drake zijn kind, baby momma en meer. Dit is ook de reden dat Drake zo ham gaat op Ye’ de hele tijd, he mad.

De bron van dit alles is niemand minder dan DJ Akademiks, die schijnt contact te hebben gehad met Drake hierover. Check hieronder de video die hij maakte.