1024px-Serena_Williams_(9633985684)

Kersverse moeder Serena Williams keert terug naar Australië om titel te verdedigen

Als je aan tennis denkt, denk je waarschijnlijk ook aan Serena Williams. De 35-jarige tennis-ster verwelkomde vorige maand haar eerste kind, het kind die ze tijdens het winnen van de 2017 editie van het Australia Open toernooi al in d’r buik had. Ja, dat klopt: Serena Williams heeft een toernooi gewonnen terwijl ze zwanger was.

Craig Tiley, CEO van het Australisch tennisbond, heeft gemeld dat Serena zal terugkeren op de 2018 editie om d’r titel te verdedigen. Ze laat er dus geen gras over groeien en is gelijk weer begonnen met trainen. “We hebben een speciale band met de familie Williams” zegt Tiley en dit blijkt waar te zijn aangezien Serena d’r dochter indirect heeft vernoemd naar het Australisch toernooi.

Of ze het toernooi gaat winnen kan natuurlijk niemand nog weten maar als ze het tijdens d’r zwangerschap kan flikken, is er een grote kans dat ze het deze keer weer gaat laten lukken. Ze heeft nog 3 maanden om te trainen en om terug te komen van d’r zwangerschap, maar als je echt niet kan wachten tot haar return heeft Yung Nnelg wel wat muziek om je warm te houden.