unnamed-6

Kevin onthult dat hij nu officieel getekend is bij Noah’s Ark

Kevin, beter bekend als Slowflowanimal, is nu getekend bij hiphoplabel Noah’s Ark met zijn eigen label ‘Animal Stories’. De rapper kondigt meteen aan dat er een nieuwe track onderweg is.

Veel mensen hadden het al in de gaten doordat er posters in de hometown van Kevin, Rotterdam, te zien waren met daarop een slak en het logo van Noah’s Ark. Het ging om hun nieuwe signing, en dat was natuurlijk ‘Slowflowanimal’. Nu maakt de rapper officieel bekend dat hij nu part of the Noah’s Ark family is. In de video die hij plaatst, meet hij met Jiggy Djé, de vader van de familie. In de video wordt ook de nieuwe track van Kevin bekend gemaakt, dat is ‘Gordelweg’.

unnamed-5

Kevin staat bekend om zijn ‘slow flow’, zijn meeslepende raps die geïnspireerd zijn op het leven in de nacht en op straat. Hij dropte in 2016 zijn track ‘Op De Block’ met Emms waarmee hij veel mensen bereikte. Toen volgde zijn EP ‘Kleine Versnelling’, en twee jaar later was daar zijn debuutalbum ‘Lente’ die platina ging. Vorig jaar bracht hij zijn eerste release op zijn label ‘Animal Stories’ uit, genaamd ‘Kilometers’ met Lijpe. Die haalde een gouden status, en nu is de Rotterdamse rapper bezig met het maken van veel nieuwe tunes, zo was hij laatst te gast in de Spanker Live Sessie waar hij een track maakte met hem en Jonna Fraser. Kevin heeft veel voor ons in petto, dus houdt deze slowflowanimal in de gaten.


Dit bericht bekijken op Instagram

New Chapter ✅ Animal Stories 🐌

Een bericht gedeeld door Kevin (@slowflowanimal) op