Schermafbeelding 2020-01-16 om 09.51.59

Kim en Kanye huren bioscoopzalen af om ‘Just Mercy’ te laten zien

Kim Kardashian heeft de laatste jaren goede dingen gedaan voor de rechtvaardigheid van onschuldigen. Ze hielp samen met een juridisch team meerdere mensen die onterecht in de gevangenis zaten om ze er uit te krijgen en is begonnen met een rechtenstudie om advocaat te worden. Ze heeft hier een passie voor, en toen de film ‘Just Mercy’ uitkwam voelde ze die dan ook helemaal.

Daarom huurt ze samen met Kanye nu bioscoopzalen af, om zoveel mogelijk mensen de film te laten zien. Dat maakt Kim bekend op haar Instagram. Om de hype rondom de film nog groter te maken, verloot ze de bioscoopkaartjes onder haar fans.

Mocht je benieuwd geworden zijn naar de film, de film draait ook al in Nederland en het verhaal gaat over Bryan Stevenson die de oprichter is van Equal Justice Initiative. Dit is een organisatie die zich inzet voor mensen die geen advocaat kunnen betalen. De oprichter wordt dan advocaat van een man die schuldig is verklaard voor een moord, Walter McMillian. Er wordt nu uitgezocht of hij wel echt schuldig is, want er zijn sporen die duiden op onschuld. Het is een waargebeurd verhaal. De hoofdrol wordt gespeeld door niemand minder dan Michael B. Jordan en de gevangene word vertolkt door Jamie Foxx.