Schermafbeelding 2018-11-05 om 13.09.38

Kom deze vrijdag naar de T-shirt releaseparty by Pinkorangeclub & Melkweg Expo

Pinkorangeclub is een kledingmerk dat is ontstaan op het eiland Vlieland. Sinds 2016 werken zij samen met Nederlandse kunstenaars om exclusieve, originele kleding uit te brengen. Dit keer gaan ze een stapje verder, en werken ze samen met fotograaf Nick van Tiem voor een T-shirtcollectie waarbij jonge creatieven uit Puerto Rico centraal staan. Deze collectie wordt aanstaande vrijdag (9 november) tijdens de expositie FOLLOW 2018 in de Melkweg Expo gepresenteerd.

unnamed-5

Nick van Tiem legde creatieven vast in Puerto Rico, een jaar na de orkaan Maria. Deze jongeren zijn hier ondanks de verwoesting gebleven om te bouwen aan hun toekomst. Pablo en Efrain horen bijvoorbeeld bij het kunstcollectief PONCILI CREACIÓ, en willen de andere eilanders voorzien van creativiteit. Ze maken kunstwerken met cut-foam reliefs en treden op met een mix van punk, performance en poppen.

unnamed

De collectie bestaat uit twee T-shirts waarop de kunst van PONCILI CREACIÓN terug te zien is. Deze vrijdag worden de shirts voor het eerst gepresenteerd door Pinkorangeclub tijdens de expositie. De opbrengst van deze shirts gaat naar het kunstcollectief uit Puerto Rico. De expo begint om 17:30 en de muziek wordt verzorgd door DJ Baart, be there. Check hieronder de beelden uit de collectie.

1-Edit

4-Edit

6-Edit

10-Edit

16-Edit