Schermafbeelding 2019-11-06 om 10.24.38

Kylie Jenner en Drake zouden aan het daten zijn

Het is pas een paar weken uit tussen Kylie Jenner en Travis Scott, maar Kylie lijkt al verder aan het kijken te zijn. Bronnen vertellen People dat zij en Drake romantisch tijd met elkaar aan het doorbrengen zijn.

Dit nieuws kwam uit nadat Kylie op de verjaardag aanwezig was van Drake in LA, die toen 33 jaar werd. Ook was ze te zien op zijn Halloween feestje in Hollywood, waar ze tot in de late uurtjes bleef hangen. Afgelopen januari was ze ook met zus Kendall Jenner nog op een nieuwsjaarfeest van de rapper. Dus, ze is op al zijn feesten en partijen geweest en dat kan nog als vrienden maar nu bevestigen meerdere bronnen dat de twee nog veel vaker samen zijn: “He and Kylie have been spending time together recently. They’ve been friends for a long time and Drake is very close to the family.”


Dit bericht bekijken op Instagram

When Houston meets LA .. 💛 @playboy #ComingSoon

Een bericht gedeeld door Kylie ✨ (@kyliejenner) op

Een andere vriend van hen vertelt dat ze ook echt op romantisch niveau aan het daten zijn, sinds de break up met Travis Scott in oktober. Maar weer een andere ‘goede vriend’ van Drake en Kylie zou weer zeggen dat ze alleen maar vrienden zijn. We weten dus nog vrij weinig, maar kijk niet raar op als de twee over een tijdje in het openbaar hand in hand lopen.


Dit bericht bekijken op Instagram

Album Mode. A series of photos by @jamilgshere

Een bericht gedeeld door champagnepapi (@champagnepapi) op