DP4GLIuX0AAvLwn

Lange Frans gaat optreden bij een kerstfeest van het Forum voor de Democratie

Lange Frans lijkt zijn fuckboistatus definitief bevestigd te hebben – gisteren maakte het Forum voor de Democratie bekend dat de rapper zou optreden tijdens een kerstfeest van het JFVD. Hij bevestigde dat tegen RTL zelf vandaag.

“Het lijkt mij een ontzettend leuk feest”, stelt hij. De rapper zegt niet te hebben gestemd op het Forum voor de Democratie. “Maar het is een frisse jonge partij die slimme dingen zegt en door veel mensen belachelijk wordt gemaakt. Ik heb altijd sympathie voor de underdog.”

Frans en Thierry Baudet hebben een keer samen koffie gedronken, vertelt de zanger. “Het was heel gezellig, we hebben over 100.000 dingen gesproken. We hebben samen gelachen en we zijn samen somber geweest over de wereld.” Frans zegt zich niet per se te kunnen herkennen in het partijprogramma van het FvD. “Ze zeggen een paar dingen die ik ook al jaren roep, bijvoorbeeld over het partijkartel in Den Haag. Maar ik heb niet alle boeken van Thierry gelezen, net zo min als hij al mijn liedjes heeft gehoord.”

De reacties van de rapgame zijn niet heel positief – zoals deze post van rapper Duvel.

DP9lvmdWAAUyys