Schermafbeelding 2020-01-31 om 13.40.57

Dit is waarom je Latanya Alberto aan je me-time playlist moet toevoegen

Latanya Alberto is een opkomende R&B artiest die klaar is om Amsterdam en ver daar buiten over te nemen. Met haar fijne, warme stem, chille muziek en dromerige visuals zijn haar nummers perfect om aan je me-time playlist toe te voegen. Dat zul je wel ontdekken als je haar nieuwste EP ‘Cede’ hoort.

_MG_1325 kopie

Latanya heeft haar tweede project vorige week uitgebracht, genaamd ‘Cede‘ – wat staat voor het vinden van de echte, pure jij. Letterlijk vertaald naar het Nederlands betekent dit ‘afstaan’. Het project bestaat uit vijf nummers die allen gaan over het moderne tijdperk waarin je jezelf moet blijven, jezelf niet moet verliezen in social media en de struggle met verliefd worden in de tijd van nu. Goed om bij stil te staan, wanneer jij even wat me-time inlast op een koude zondagmiddag.

DSC_0781

In haar muziek vertelt Latanya verhalen over die gaan over de digitale cultuur waar we nu in leven, in combinatie met ons liefdesleven. Dat brengt de zangeres perfect over met haar poëtische woordkeuze en zwoele jazzy, soul en old school R&B sounds. Haar eerste project bracht de Amsterdamse Latanya Alberto vorig jaar al uit. Nu is ze klaar om nog verder te groeien, en haar ambities zijn ook weer te zien met haar nieuwste video van het nummer ‘Vocally Coping’, die je de hele dag op repeat wil zetten. Prachtige, artsy visuals die de warme, zwoele en romantische thema’s die Latanya behandeld, heel goed overbrengen. Check haar nieuwe video hieronder en check de EP op Spotfiy. Dit is nog maar het begin voor de getalenteerde Latanya Alberto.