ramen rotterdam

Op deze spots in Rotterdam eet je de lekkerste ramen

Craving ramen en woon je in de omgeving van Rotterdam? Check dan hieronder een lijstje met een aantal ramen spots waar je terecht kunt voor de lekkerste kommetjes met deze noodles. In Roffa heb je genoeg keus als het gaat om ramen, de één wat authentieker, de ander wat hipper maar allemaal een heerlijke smaak.

Yokohama Ramen Saito

Dit bericht bekijken op Instagram

TANTANMEN, the Japanese take on Sichuan Dan Dan Noodles. 🍜🍜🍜 In this dish, amazingly yummy ramen noodles are swimming in a deliciously balanced soup with hot spiciness from rayu Japanese chili oil and a melow nutty sweetness from soy milk and sesame paste.⁣ ⁣ Please note that many ramen shops have this on their menu, but the one at Yokohama ramen Saito in Schiedam I considered to be the best in The Netherlands!⁣ ⁣ #Yokohamaramensaito #Schiedam #tantanmen Foodie #instafoodie #foodporn #japanese #ramen #noodles #follow #ultimatedining #Travel #wanderlust #food #eat # #tasty #likeforlikes #ramenlover #japanesefood #oishi #chopsticks #foodgasm #foodie #springonions

Een bericht gedeeld door Ultimatedining – with Marco (@ultimatedining) op

Yokohama Ramen Saiton zit in Schiedam en wordt gezien als één van de beste ramententjes in Nederland en het is er dan ook altijd lekker druk. Het is zo populair vanwege de goede smaak en de kwaliteit van de ramen. Het is een simpel tentje, en het draait er echt om het eten. Grote porties, verse ingredienten en een open keuken zodat je kunt zien hoe het gemaakt wordt – een aanrader.

TAKUMI

Takumi heeft een hele mooie, cosy zaak waardoor je er ook graag zit voor het interieur. Eerst zat de ramenbar alleen in Düsseldorf en toen hebben ze ook een locatie in Roffa geopend. Lekker veel keus, en ook voor de vegetariers onder ons want er zijn drie versies zonder vlees.

Hinoki Noodle Soup

Hinoki is een klein ramenrestaurantje vlabij de Markthal waar je even snel langs gaat als je ramen craved. De bar zelf is niet super bijzonder, maar juist doordat het klein is het wel sfeervol. Het eten maakt dat trouwens ook helemaal goed. Lekkere verse ramen met allerlei toppings en ook nog eens lekkere gyoza’s voor een goede prijs. Must go!

Tensai

Tensai is bijzonder vanwege de noodles – deze maken zij ter plekke zelf met een noodlemachine en dat proef je dan ook. Ook het vlees in de ramensoep is lekker juicy. Het eten komt ook nog eens lekker snel, dus je kunt er ook langs als je maar eventjes de tijd hebt.