sushi restaurants in Amsterdam

Hier eet je de lekkerste sushi in Amsterdam

We hebben inmiddels al onze burger tips en wok tentjes in Amsterdam gedeeld, maar er is ook genoeg sushi te vinden in de hoofdstad. Spicy tuna, avocado salmon of toch crispy california – bij deze sushi restaurants in Amsterdam moet je geweest zijn.

EN Japanese Kitchen & Sake bar


Dit bericht bekijken op Instagram

Best sashimi in town. 🐠🐟

Een bericht gedeeld door Nathan Moszkowicz (@nmoszkowicz) op


Dit Japanse sushi restaurant in Amsterdam komt maandelijks met een nieuw menu en je kunt kiezen uit het aantal gangen. Ze hebben hier heerlijke luxe sushi; een spot voor als je iets te vieren hebt.

De Japanner

Kaiko

Kaiko is een Japans restaurantje wat echt een sushi waar midden in de zaak de sushi voor je neus bereid wordt. Hier ga je heen voor de kwaliteit en je krijgt waar voor je geld met lekkere porties vis in de rollen.

The Harbour Club

Mocht je een ritje op de boot maken, dan kan je bij The Harbour Club aanvaren voor verse sushi. Dit is een luxe restaurant waar je heen gaat als je zin hebt in goede vis, champagne en oesters.

MOMO

MOMO is een mooi Japans restaurant wat perfect is voor een date – de jazzy muziek, sfeervolle inrichting en bijzondere sushi’s zullen er voor zorgen dat je indruk maakt.

Otaru
Schermafbeelding 2019-09-25 om 12.44.55

Als je geen zin hebt om veel geld uit geven, maar wel zin hebt in sushi, is dit een optie. Dit is geen all you can eat restaurant, maar wel met soortgelijke prijzen. Je krijgt hier namelijk standaard korting op Nigiri’s, Maki’s en Tamaki’s – eat your heart out.

Akitsu
Schermafbeelding 2019-09-25 om 12.52.45

Akitsu serveert traditionele Japanse gerechten die lekker smaken met een glaasje sake. De inrichting is ook niet super cosy, maar het eten is gewoon op niveau. Een van de betere sushi restaurants in Amsterdam. Wij zeggen doen.