wokpan

Dit zijn de lekkerste wok restaurants in Amsterdam

Of je nou een toe bent aan een voedzame snelle hap of gewoon houdt van  lekker oriëntaals eten, wok is altijd een goed idee. De combinaties die je kan maken voor je wok gerecht zijn eindeloos: kip-, vis-, rund-, rijst-, bami-, groenten-, saus-, kortom voor ieder wat lekkers. En ook dit keer hebben we een selectie gemaakt van de lekkerste wok restaurants in Amsterdam.

Amsterdam Centrum
Bo-Nam
Bo nam

Bo-Nam is gevestigd in hartje Amsterdam en heeft een 4/5 sterren Google review, dat kan ook liggen aan hoe de gerechten eruitzien want it looks good.

Mr Tong’s
mr tong
Voor sfeer moet je bij Mr Tong’s zijn, je kan er niet alleen genieten van heerlijke wok gerechten maar ook andere Aziatische lekkernijen.

Yu Family Kitchen.
Schermafbeelding 2019-09-13 om 13.49.40
Yu Family Kitchen wordt gerund door een familie die zich dag in dag uit inzetten om de beste woks te bereiden en dat is te proeven.

Buiten het Centrum:

Sizzling Wok
ams sizzling wok
Voor wie echt geen genoeg kan krijgen van wok, is Sizzling Wok de ultieme plek. Hier kan je namelijk betaalbaar all-you-can-eat eten.

Little China Town
Schermafbeelding 2019-09-13 om 13.59.45Gevestigd in de hotspot van lekkere eettentjes, Little China Town, heeft niet alleen veel keuze in wok gerechten maar verkoopt daarnaast ook heerlijke gerechten uit de Surinaamse keuken.

Jin So
jinso

Ook een fijne plek is Jin So, dit restaurant is geschikt voor zakelijke meetings en is makkelijk bereikbaar doordat het op de Arena boulevard ligt.

Wok on Fire
Schermafbeelding 2019-09-13 om 14.06.15

In Amsterdam-West vindt je Wok on Fire waar je veel keuze hebt uit allerlei soorten wok gerechten waar je terecht kan als je portemonnee niet meer zo vol zit. Maar de lekkerste wok restaurants Amsterdam zijn gelukkig allemaal niet zo duur.