Schermafbeelding 2018-12-10 om 17.36.41

Lerares knipt zomaar het haar af van een leerling

De 52-jarige natuurkundelerares was het een beetje kwijt van de week. Zo verscheen een filmpje op Reddit waar zij een student op een stoel laat zitten en zomaar zijn haar begint te knippen. Later probeert ze ook het haar van een andere student te pakken te krijgen met als gevolg dat de hele klas op de vlucht gaat. Tijdens dit allemaal zingt ze op een rare manier het Amerikaanse volkslied.

Op University Preparatory High School, Californië, hoeven ze haar niet meer terug te zien. Margaret Gieszinger heeft al een aantal andere vreemde gebeurtenissen aan haar broek hangen en had daarom ook een aantal schorsingen achter de rug. Haar man en een aantal studenten beweren mevrouw Gieszinger niet op deze manier te kennen en zijn verbaasd over wat er is gebeurd. De school heeft haar uiteindelijk toch ontslagen omdat zij de veiligheid van de studenten in gevaar zou brengen.

Naast dat ze haar baan verloor moest de lerares ook voor de rechter verschijnen. Er zijn maar liefst zes aanklachten tegen haar, waaronder mishandeling en wreedheid tegen kinderen. Ze kan hiervoor tot 3,5 jaar vastzitten. Bekijk hieronder waarom ze is gearresteerd.