Schermafbeelding 2020-06-04 om 10.46.51

Hier kan je leuke mondkapjes kopen in Nederland

We moeten er nu toch echt aan geloven: een mondkapje. In het openbaar vervoer zijn ze vanaf 1 al juni verplicht en het moet op steeds meer plekken. Hoewel de gezondheid van jou en de mensen om je heen vooropstaat, voelt het misschien toch wel fijn als je er nog steeds een beetje stylish bij loopt. No problem, want er zijn genoeg Nederlandse (web)shops die toffe exemplaren verkopen. Check deze leuke mondkapjes hier:

Icing the Label


Dit bericht bekijken op Instagram

Today happens to be World Health Day and @zwanettafox totally agrees. She’s on 🔥 with our facejewel!

Een bericht gedeeld door ICING THE LABEL (@icingthelabel) op

Het Nederlandse streetwear merk Icing the Label uit Den Haag verkoopt ook toffe mondkapjes die in verschillende maten komen, zodat ze goed aansluiten op je gezicht. Printjes als panterprint, Burberry slangenprint en vlammen komen hier voorbij.

3-pack Zign
Schermafbeelding 2020-05-28 om 10.32.55
Deze basic mondkapjes van Zign via Zalando komen in 3-pack met drie verschillende kleuren zoals legergroen, beige, bruin, rood, lichtblauw, zwart en wit. Het geld gaat naar een goed doel, dus je bent nog goed bezig ook.

The Fashion Filter


Dit Nederlandse merk verkoopt wat duurdere gezichtmaskers, maar dan wel met 3 wegwerpfilters. De kapjes zien er uit alsof ze van goede kwaliteit zijn, en zullen je outfit niet verpesten.

Even&Odd
Schermafbeelding 2020-05-28 om 10.36.53
Het merk Even&Odd verkoopt ook veel verschillende mondkapjes in allerlei verschillende prints. Ook dit merk is te bestellen via Zalando en heb je dus zo in huis. Je kan kiezen uit prints zoals camouflage, bandana, tartan en veel meer. Ook deze komen in 3-packs, steeds in drie verschillende afdrukken. Voor ieder wat wils dus.

Armed Angels


De mooie mondkapjes van Armed Angels komen uit Duitsland maar zijn makkelijk te bestellen in Nederland. De opbrengsten gaan naar Artsen Zonder Grenzen, en op de site is dan ook te checken hoeveel geld ze al hebben ingezameld.