Screen Shot 2018-10-16 at 17.08.52

Lewis Hamilton geeft Tommy Hilfiger letterlijk een nieuw gezicht

Lewis Hamilton is met afstand de beste coureur in de Formule 1 op dit moment. Hij begon ooit in een go-kart maar wist zich al snel op te werken tot Formule 1 coureur en is nu vier wereldtitels – en wereldberoemdheid – verder. Het is dan ook logisch dat de coureur zich steeds meer laat gelden buiten het circuit.

Hoe hij zich momenteel laat gelden? Door een samenwerking met de Amerikaanse mode-gigant Tommy Hilfiger voor een eigen collectie – dit is TommyXLewis.

1080x1080_Image_4

De TommyXLewis collectie omarmt het sportswear imago dat Tommy Hilfiger groot heeft gemaakt. Dichtbij de identiteit van Tommy blijvend, maar tegelijkertijd een verfrissende touch toevoegend door Lewis’ frisse karakter.

We zien klassieke Tommy silhouettes afgewisseld met gedurfde kleuren die symbool staan voor de bravoure van Lewis. Het feit dat de gehele collectie unisex is staat symbool voor niet alleen gedurfdheid, maar ook voor comfort en flexibiliteit.

De  TommyXLewis is inmiddels uit en het bevat apparel, accessoires en zelfs schoenen. Je kunt de collectie shoppen via de Tommy Hilfiger website of in-store bij de vele verkooppunten van Tommy Hilfiger.

1080x1080_Image_3 1080x1080_Image_2