Uzi Photo 5 (1)_preview

Lil Uzi Vert’s ‘Eternal Atake’ is eindelijk uit en deluxe versie is al onderweg

Afgelopen vrijdag was het eindelijk zo ver; Lil Uzi Vert dropte zijn langverwachte album ‘Eternal Atake’. Iedereen kon met een gerust hart het weekend in en Uzi lekker door de speakers pompen tijdens hun huisfeestjes of gewoon tijdens het chillen. Nu is er nog beter nieuws, want Uzi gaat zijn fans blij maken met een ‘Deluxe’ versie van het album.

Option 2 High Res

Waar hij eerst zei pas te gaan droppen als Rihanna dat deed met ‘R9’, besloot hij gelukkig toch maar eerder te zijn dan haar. Lil Uzi bracht een toffe trailer voor het album uit met aliens die veelbelovend voor zijn nieuwe project was, en een dag later stond het project dan eindelijk online. Het nieuwe album van Uzi werd zo gehyped omdat het al twee jaar geleden was voordat hij voor het laatst een project had uitgebracht.

Uzi Photo 4 (1)_preview

Op Twitter postte een fan al gauw dat de 18 tracks op ‘Eternal Atake’ in te delen zijn in drie verschillende Uzi’s, wat hij zelf ook bevestigde. De eerste Uzi zou de wat agressievere ‘Baby Pluto’ zijn, dan de sentimentele Renji en verder de oude Lil Uzi Vert.

Nu teast de rapper de deluxe versie met o.a Young Thug, Gunna en Future. Op Twitter deelde hij het nieuws en ook gelijk de tracklist met samenwerkingen met Future, Young Thug, Lil Baby en A Boogie Wit Da Hoodie. Die versie bestaat uit nog eens acht nummers, die het album gaan aanvullen en die je anders gaat ervaren als je het dan nog eens van begin tot eind luistert. De ‘Deluxe’ versie is onderweg, ‘Eternal Atake’ check je hieronder.