Lil Uzi Vert

Lil Uzi Vert wordt ontvoerd door aliens in nieuwe trailer

Lil Uzi Vert komt met next level dingen. De artiest dropt vandaag een trailer ter promotie van zijn album ‘Eternal Atake’. De trailer is een short movie, waarin je Lil Uzi ziet werken op kantoor. Hij krijgt vreemde coördinaten binnen en wordt uiteindelijk ontvoerd door aliens – jawel.

De trailer zit vol sicke artwork en is geregisseerd door Gibson Hazard (bekend van samenwerkingen met o.a. Drake en The Weeknd). Het album ‘Eternal Atake’ is de langverwachte follow-up van zijn album ‘Luv is Rage 2’ uit 2017. Sinds dit album heeft de rapper singles gereleased zoals ‘New Patek’ en ‘Free Uzi’ en heeft hij ook collabs gehad met artiesten als A Boogie en Chief Keef. De release van dit album heeft lang op zich laten wachten vanwege label issues die de rapper had. Als het aan hem lag, dropte hij dit album namelijk ‘for free’.

Dit bericht bekijken op Instagram

Y’all like it?

Een bericht gedeeld door DailyRapFacts (@dailyrapfacts) op

Lil Uzi teaset zijn fans op Twitter met artwork uit de trailer en het werkt. Dit nieuws is trending, dus iedereen is ready voor die ‘Eternal Atake’. Dit betekent dus dat Rihanna’s album binnenkort ook uitkomt, als we Uzi mogen geloven.

Check hier de trailer: