Schermafbeelding 2019-03-25 om 14.36.55

Lil Uzi Vert mag ‘Eternal Atake’ album droppen, maar het is nog maar de vraag of hij dat doet

Lil Uzi Vert is betekent bij het label Generation Now, wat van DJ Drama en Don Cannon is. Hij liet eerder deze maand weten dat hij van hen nog niet zijn album ‘Eternal Atake’ mag uitbrengen in verband met rechten, maar daar lijkt DJ Drama op terug te komen.

Op het nieuwe project van Nav zou ook een track met Uzi staan, maar die kwam er niet. Hij beweerde ook dat dit zou liggen aan de mensen van Uzi’s label. Nu laat DJ Drama ander geluid horen met een reactie op een Instagram post van @akadmiks met Lil Uzi Vert. Hij reageerde op de post met ‘Uzi should put EA out tomorrow or any day he wants.’ en later voegde hij nog toe “He has me & Cannon’s total support and blessings to drop it”.

Uzi zelf reageerde hierop met een story waarin hij ze “old clowns wit the same tricks” noemt en in de volgende post liet hij weten van het label af te willen met “Free Uzi”. Nu plaatst hij weer “we see threw all your gimmicks, free uzi”. Of het album dus snel uitkomt, moeten we maar afwachten. Check de posts hieronder en Uzi’s story voor het hele verhaal.


Dit bericht bekijken op Instagram

Drama don’t ply with our emotions like this

Een bericht gedeeld door DJ Akademiks (@akadmiks) op


Dit bericht bekijken op Instagram

Wait if DJ drama says Uzi could drop his album today if he wanted to… why Uzi keep saying he wants to be free ?,, 🧐🧐🧐

Een bericht gedeeld door DJ Akademiks (@akadmiks) op