Screen Shot 2017-01-09 at 13.03.31

Lil Yachty is vanaf nu een Creative Designer voor Nautica

Eind vorig jaar was Lil Yachty al te zien in het lookbook van Urban Outfitters terwijl hij items van Nautica droeg. Dit was niet zonder reden, want Nautica heeft aangekondigd dat Lil Yachty creative designer wordt bij het bedrijf.

Dat de twee gaan samenwerken is ook niet onlogisch, want beide partijen hebben voorliefde voor boten en varen. Het is niet duidelijk wat Lil Yachty gaat creëren voor Nautica, maar het lijkt erop dat Yachty moet gaan helpen om een jonger publiek te bereiken.

Karan Murray, president van Nautica zegt het volgende over de toekomstig creative designer: “Hij is veel meer dan alleen een muzikant. Zijn aangeboren passie en affiniteit voor het merk, fabelachtige smaak en de manier waarop hij eruit ziet in onze kleren, maken hem de perfecte partner voor Nautica.”

“Nautica is een deel van mij. Het is voor jongeren, zeilers, volwassen mennen en coole mensen. De designs – de oude designs, de nieuwe designs, ik vind het dope. Er is niet echt een merk zoals Nautica.” Aldus lil Boat.