17264431_1399590526771858_1009846891893518037_n

MADE in NL maakt van stemmen het feestje dat het zou moeten zijn

Wil je morgen én als eerste in heel Nederland stemmen én een heel tof gratis(!) feestje pakken? Dan ben jij bij MADE in NL in de Amsterdamse Tolhuistuin aan het juiste adres. MADE in NL heeft het allemaal: een informatief programma voor wanneer je er nog niet helemaal uit bent, de allerbeste artiesten die er op dit moment rondlopen treden op én je kunt er vanaf 12 uur (middernacht) je stem uitbrengen. Als eerste in Nederland, that is.

Om 20:00 gaan de deuren open en wordt aan jou de laatste informatie geboden om een weloverwogen stem uit te brengen. Na een uurtje is het tijd om te dansen en wel op de tracks van een BIZARRE line-up. Onder andere Jonna Fraser, Cho, Bokoesam en de DJs van Encore zijn aanwezig om wat van hun hits ten gehore te brengen. Om middernacht opent ten slotte stemlocatie Tolhuistuin de deuren, zodat alle aanwezigen als eerste(!) in Nederland hun stem uit kunnen brengen.

Het mooiste? Toegang is helemaal gratis! Er zijn wel een paar voorwaarden:
– Meld je van tevoren even aan via het FB-event. Je krijgt een bevestiging, die heb je nodig om binnen te komen!
– Neem je identiteitsbewijs mee (nodig om te stemmen).
– Neem je stempas mee (nodig om te stemmen).

Na gestemd te hebben, wordt er doorgefeest tot in de vroege uurtjes. Want stemmen is vieren en vieren is feesten. En dat gaan we doen, morgen, in de Tolhuistuin, bij MADE in NL. Tot dan!

Oh ja, mocht je het niet redden naar Noord te komen; jammer. Je kunt echter wel meekijken naar hoe er gefeest wordt: de hele avond wordt live gestreamd op de kanalen van Noah’s Ark, TopNotch en Rotterdam Airlines.