breaking-bad-pizza

Maker ‘Breaking Bad’ onthult wat er nou echt met Walter White gebeurde

Yes, aanstaande vrijdag is het dan eindelijk zo ver; de nieuwe El Camino: A Breaking Bad Movie komt uit. Jaren na de laatste aflevering van de serie komen ze met een film. Dit werd al even aangekondigd, maar voor lange tijd wisten we nog maar weinig. Nu wordt er steeds meer bekend.

Eerder kwamen er al meerdere teasers uit, de officiële trailer, een recap van de volledige serie en nu verschijnt er een interview met de maker van de hitserie online. Hij vertelt hier wat er nu écht is gebeurd met Walter White. Als je de serie nog niet hebt gekeken, moet je dit trouwens niet lezen – maar dan heb je waarschijnlijk ook geen interesse in de film. In de laatste aflevering zien we dat er op Walter White geschoten is. Jesse heeft hem uiteindelijk niet vermoord, maar hij lijkt wel te overlijden aan de andere kogels. Toch is dit niet zeker; we zien Walter op de grond liggen in het lab, maar er is nooit letterlijk gezegd dat hij overleden is.

fbahljaycpf9fegwbh8g-e1569595182871

And here it is; in de video met maker Vince Gilligan vertelt hij dat de hoofdrolspeler inderdaad overleden is. Hij wordt geraakt door het vuurwapen en overlijdt aan zijn wonden; “Yes, Walter White is dead. Yes”. Het fragment zie je op minuut 8.30. We zien hem deze vrijdag dus helaas niet terug in de film, maar waarschijnlijk wel in flashbacks. Er komen trouwens wel een hele hoop andere favorieten uit de serie in de film zoals Jesse, Old Joe en meer. Check de video hieronder.

Ben je trouwens een echte Breaking Bad film en wil je weleens Gus’ Los Pollos kip proeven? Check dan dit artikel, hetzelfde geldt namelijk voor Amsterdam: op UberEats is laatst nog een ‘Los Pollos’ restaurant gevonden. Perfect junkfood voor bij de film, lijkt ons zo.