JasmineMenu_054

Man bestelt ‘extra spicy wok’, restaurant neemt hem extreem letterlijk

Amerika is het land van de extremiteiten, dat weet iedereen, maar hier is nog een verhaal dat het maar weer bevestigd. Logan Doan is een man die naar eigen zeggen een hoge tolerantie heeft voor pittig voedsel. Vorige week tijdens zijn lunchpauze besloot hij naar Hawkers Asian Street Fare te gaan en daar een pad Thai te bestellen maar dan “extra spicy”. De chefs besloten geen games te playen en namen dit super serieus – misschien zelfs iets te serieus. Doan kreeg een bak gevuld met zijn pad Thai terug met vlammen alla Thrasher en binnenin noodles met een berg pepers.

Doan besloot zijn bonnetje waar het recept opstond op Reddit te delen. Op die foto wordt het duidelijk waarom ze Thrasher flames op zijn wok meal hebben getekend. Er stonden wel geteld 17 keer “spicy” en onderaan stond de tekst “MAKE HIM REGRET BEING BORN.”

pu-ZVqJXtK7N2PX1XE81UqpMfpzWXYg6UVeeR28i6cc

Zijn foto ging viral en inspireerde vele anderen om hetzelfde recipe for disaster te proberen. And shit got real, iemand vertelde dat het zo heet was dat hij begon te hallucineren en zijn vriend hem naar de auto moest helpen.

Doan maakte nog een grap dat zijn vraag naar de extra hete wok “low key een suicide attempt was”.