Schermafbeelding 2019-09-06 om 15.02.32

Man die rapte over vermoorden vriendin in viral video is opgepakt

In Los Angeles is een man genaamd Robert Camou gearresteerd na dat er beelden verschenen van hem rappend over het vermoorden van zijn vriendin. Hij greep naar de microfoon en begon ineens te rappen over dat hij zijn vriendin zou vermoorden en begraven. Het werd gefilmd, de beelden gingen viral en worden nu gebruikt in een rechtszaak tegen hem.

“I kill my b**** and bury that b**** in the f***ing dirt,” zei hij in de video.“The cops trying to look for me and I’m f***ing trying to shut my mouth.”

De vrouw om wie de rap gaat, Amanda Custer, was al een hele tijd vermist. De verdachte was diezelfde Camou en zijn eigen ouders hadden hem al aangegeven hiervoor. Er waren bloedsporen van hem gevonden in zijn kamer en ook was er door de buurman gezien hoe Camou een lichaam in zijn auto sleepte. Dat lichaam is helaas niet meer terug gevonden.

De ochtend na het rappen in de kroeg, werd Camou slapend in zijn auto gevonden waar weer bloedsporen te zien waren. Nu zijn die beelden van de rappende Camou bewijs en worden gebruikt in de rechtszaak.