Shkreli

Martin Shkreli lekt twee tracks van Lil Wayne’s ‘Tha Carter V’

Martin Shkreli blijft de vriend die Lil Wayne en zijn vrienden zijn nooit gewild hebben. Hij heeft namelijk niet één, maar twee tracks van Weezy’s langverwachte album ‘Tha Carter V’ ter gehore gebracht. In een video is te zien hoe de self-made supervillain achter zijn computer een track genaamd ‘Mona Lisa’ featuring Kendrick Lamar afspeelt, evenals een fragment van The Life Of Carter – die volgens TMZ beiden op de plaat komen te staan.

In december vorig jaar flikte Martin Shkreli het kunstje al eens eerder met ook toen een track van ‘Tha Carter V’, waarbij hij claimde dat het nummer over hem ging en dat hij het album in bezit heeft. Uiteraard kon Shkreli met die actie op weinig sympathie rekenen van Wayne en consorten, echter volgde er geen officiële aanklacht door Universal Music Group of Cash Money Records – althans, nog niet. De beruchte farmaceutische directeur moest beloven dat hij het niet weer zou doen, maar duidelijk is zijn woord geen behoorlijk lacking.

Ondertussen is er nog altijd geen officiële releasedatum voor Tha Carter V, maar Wayne zei dat het het niet lang meer zal duren. Misschien dat deze actie van Martin ook het een en ander in gang heeft gezet – who knows. Bekijk gewoon de video hierboven voor die snippet van Kendrick Lamar and we  all good.

Source: HipHopDX