Schermafbeelding 2020-09-18 om 15.15.02

‘Matrix 4’ wordt een soort liefdesverhaal

We hebben het er al een tijdje over: de nieuwe film uit de Matrix-reeks, ‘The Matrix 4’. Er komt steeds meer informatie naar boven en ook nu weer. Het schijnt namelijk een beetje een ander soort film te worden dan de vorige titels. Het zou een liefdesverhaal gaan worden.

Dat maakt acteur Keanu Reeves bekend in een interview met The Hollywood Reporter. Hij vertelt over de stijl en de sfeer van de film: “We have a wonderful director, Lana Wachowski, and she has written a beautiful script that is a love story, it’s inspiring. It’s another version, a call to wake up and it has some great action. All will be revealed.”

Lana’s stijl is dus totaal wat anders dan wat voor vibe de vorige Matrix-films hadden. Er zal dus waarschijnlijk ingezoomd worden op het ‘Trinity’s liefdesverhaal’.Verder is er nog maar weinig bekend over de vierde Matrix-film. Er wordt zelfs gesuggereerd dat het misschien wel om een prequel gaat in plaats van een sequel. De productie van de film stond een tijdje on hold door (natuurlijk) corona, maar ze zijn nu weer vol op aan de slag met filmen in Berlijn.

Meer info kom je te weten in onderstaande video op Twitter.