Floyd-Mayweather-money-suit-cash

Mayweather laat in interview weten hoeveel geld hij gaat verdienen met McGregor gevecht

We zijn inmiddels aanbeland in de maand dat het moet gebeuren: het is augustus en in die maand gaan Mayweather en McGregor op de vuist (of bokshandschoen) in het meest gehypete gevecht ooit. En dus is er elke dag wel weer wat nieuws te melden om één van de twee.

Bijvoorbeeld hoeveel de heren gaan verdienen met het gevecht. In een interview met Showtime laat Mayweather weten hoeveel hij mag bijschrijven na het gevecht en met het bedrag wordt duidelijk dat zijn bijnaam ‘money’ niet voor niks is. Met het gevecht verdient Mayweather namelijk 300 miljoen dollar. Jawel, driehonderd miljoen.

Zijn exacte woorden? ‘I mean, am I the highest paid athlete out there? And just coming back? Are we not talking about no contract? We not talking about no contract for no four years, or no contract for no five years. I can do it in 36 minutes. 300 milion dollar or better. In 36 minutes.’

Or better, dus mogelijk is het nog meer. Die 36 minuten staan voor de twaalf boksrondes, van elk 3 minuten. Even omgerekend naar loon per uur: zo’n 500 miljoen dollar. Niet slecht toch?

BRON: LadBible