McDonald's x BALR. (9 of 29)

McDonald’s speelt voor kerstman met gloednieuwe X-MASters

McDonald’s. Er zijn weinig merken zo iconisch en zo herkenbaar. Échte iconen durven te innoveren en dat is precies wat McDonald’s deze december doet in de vorm van de X-MASters. Talloze mini-games waarmee je kans maakt op geweldige prijzen.

De X-MASters zijn namelijk hier! McDonald’s heeft hun app voor de maand december getransformeerd tot een soort Olympic Games voor je duim. De app wordt elke dag voorzien van een gloednieuwe game. 23 dagen lang, elke dag nieuwe games en prijzen.

XMASters_BALR_PR_V1

Wat er te winnen valt? McDonald’s is in volledige Kerstman-modus gegaan en heeft meerdere sleeën aan cadeautjes gevuld. Uiteraard met de welbekende kortingen, maar de X-MASters gaan verder. Veel verder. Een LG 4K HDTV, bijvoorbeeld. Of een popcorn machine (ja, echt.) Op 1 december trapte de X-MASters af met items uit de exclusieve BALR x McDonald’s Capsule Collection; deze kun je helaas dus niet meer winnen, maar vurig blijven ze wel.

McDonald’s collectors kunnen zich sowieso uitleven; er komen een paar ultra-rare items voorbij; zo hebben wij vernomen dat er op zaterdag 5 december een limited edition McDonald’s e-bike is weggegeven. Nooit meer tegenwind én voorzien van een speciaal designde tray; om je McDonald’s snacks on-the-go mee te nemen.

Xmasters-03396

Hoe win je? Door elke dag naar de app te gaan en de dagelijkse game te spelen. Bij het spelen van een mini-game ontvang je een X-Medal. Het doel is om van die X-Medals zoveel mogelijk te verzamelen, zodat je uiteindelijk mee kan doen aan de end-game. Met het winnen van de end-game maak je kans op de hoofdprijs: A day in a life of a BALR. Om daarvoor te kwalificeren, moet je minimaal 15 medals behaald hebben. Naast de dagelijkse mini-games zitten zijn er ook verborgen challenges te vinden in de McDonald’s app.

De app is hier te downloaden. Zorg dat je de end-game haalt op 23 december; we zien je daar!