XMASters_PR_1920x1080_V2 (1)

The McDonald’s XMAS-ters, X-plained

We vertelden jullie al dat de X-MASters  hun intrede hebben gemaakt in de McDonald’s app. Elke dag een nieuwe game, waar talloze prijzen mee te verdienen zijn en waarmee je  spaart voor X-Medals. Je hebt minimaal 15 X-Medals nodig om toegang te krijgen aan de Endgame – zo maak je kans op de hoofdprijs; A Day in the life of a BALR.

Wij hebben de app meermaals bezocht de afgelopen dagen en hebben onze favoriete games even op een rijtje gezet. Think you can do better? Begin de app dan hier te downloaden; zien we je bij de Endgame?

McNuggets stapelen

Screenshot 2020-12-10 at 17.05.36

De eerste is ook meteen de moeilijkste. McNuggets stapelen mag dan wel makkelijk zijn op een dienblad, maar in de app blijkt dit een stukje moeilijker. Vooral als het er 10 zijn. Aan de screenshot van onze redacteur te zien, had hij flink wat McNuggets nodig voor zijn torentje.

Cheeseburger Slide

Screenshot 2020-12-10 at 17.05.50

Denk Alien Invader, maar dan met de fameuze Cheeseburger die je moet zien te raken met de kaas. Van alle games is dit één van de langere, wat ervoor zorgt dat je spits moet blijven. Één moment niet opletten en je cheese smelt in de lava.

McNuggets schieten

Screenshot 2020-12-10 at 17.05.18

Dit  lijkt misschien het makkelijkste spel uit het rijtje, kleiduif schieten met de befaamde McNuggets. Maar schijn bedriegt. De X-MASters tricken je door te denken dat je het wel onder controle hebt met één duim; tot er uit het niets vijf nuggets omhoog vliegen en het een soort fruit-ninja extreme word

airpodcase

De prijzen zijn er in overvloed. Wat dacht je van een McDonald’s AirPod case? Kaarsen in de vorm (en geur) van iedereens favoriete milkshakes? Of, uiteraard, de hoofdprijs: A Day In The Life of a BALR. Shopping, exclusieve McDonald’s lunch – everything a BALR could ask for.

De app is hier te downloaden. Zorg dat je de end-game haalt op 23 december; we zien je daar!